Taxi Sam Express (TSE)

We bieden personenwagens met chauffeur aan voor taxiritten of korte afstandsritten in Kortrijk en randgemeenten. Bij een bestelling streven we ernaar om binnen de 15 à 30 min bij de klant te staan. Taxiritten kunnen ook besteld worden voor een later tijdstip.

De personenwagens zijns qua constructie en uitrusting geschikt voor het vervoer van maximaal 5 personen, bestuurder inbegrepen. Als het voertuig wordt ingezet, is dat in zijn geheel, wat wil zeggen dat de klant betaalt voor de rit en niet per persoon.

Onze Prijzen:

De prijzen zijn vastgelegd en vergund door stad Kortrijk. We zijn gelegen in Kortrijk, dus worden de prijzen altijd berekent vanaf Kortrijk.

Het principe is simpel, starten we onze rit van tussen de grenzen van Groot-Kortrijk, dan begint de prijs met€ 2,60 (alle zwarte pijlen).

Start de rit aan de randgemeenten buiten de grenzen van Groot-Kortrijk, dan begint de prijs met € 10,00 (alle rode pijlen).

De kilometerprijzen zijn bij dag aan € 2,00 en nacht aan € 2,20

De wachttijden worden gerekend aan € 30,00/uur.

Foto Tarieven

Dagtarief A - inclusief 6% BTW
Vertrekgeld € 2,60
Prijs per kilometer € 2,00
wachtgeld per uur € 30,00
Wordt toegepast bij dag (tussen 6h en 22h) wanneer vertrek of eindpunt in Groot-Kortrijk liggen.

Nachttarief B - inclusief 6% BTW
Vertrekgeld € 2,60
Prijs per kilometer € 2,20
wachtgeld per uur € 30,00
Wordt toegepast bij nacht (tussen 22h en 6h) wanneer vertrek of eindpunt in Groot-Kortrijk liggen.

Nachttarief C - inclusief 6% BTW
Vertrekgeld € 10.00
Prijs per kilometer € 2,00
wachtgeld per uur € 30,00
Wordt toegepast bij dag (tussen 6h en 22h) wanneer vertrekpunt in de grensgemeenten van Groot-Kortrijk ligt en eindpunt in of verder van de grensgemeenten van Groot-Kortrijk ligt.

Nachttarief D - inclusief 6% BTW
Vertrekgeld € 10,00
Prijs per kilometer € 2,20
wachtgeld per uur € 30,00
Wordt toegepast bij nacht (tussen 22h en 6h) wanneer vertrekpunt in de grensgemeenten van Groot-Kortrijk ligt en eindpunt in of verder van de grensgemeenten van Groot-Kortrijk ligt.

Nieuws

  • Afstandsrit rijsel prijswijziging
  • Nieuwe website
  • Aankoop nieuwe wagen

Werkgebied

Wij brengen onze klanten naar gewenste bestemming in één van onze wagens voorzien van de nodige luxe en comfort. Of het nu een lange rit of korte rit is, voor ons maakt het niet uit, onze chauffeurs brengen U overal. Bestemmingen in het buitenland behoren ook tot onze mogelijkheden.

Adres

Mimosalaan 18 bus 21
8500 Kortrijk

Email: info@taxisamkortrijk.be
Tel: (0032) 476 76 76 99

Standplaats: Station Kortrijk